Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Zaupaj nam
Avtor Sporočilo
corcoras
Čveka
Čveka


Pridružen/-a: 21.11. 2007, 21:38
Prispevkov: 160

PrispevekObjavljeno: 01 Apr 2008 20:26 Odgovori s citatom Back to top

se da ful dobre domače monti namaze naredit: pusta pasirana skuta + kaj ti paše (čebula, svež drobnjak, katerakoli začimba ki ti je všeč, ajvar,...)
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mojca126
Čveka
Čveka


Pridružen/-a: 27.03. 2008, 15:28
Prispevkov: 162

PrispevekObjavljeno: 01 Apr 2008 21:44 Odgovori s citatom Back to top

kaj je pa humus?

_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLev4xO/]

[/url]
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
corcoras
Čveka
Čveka


Pridružen/-a: 21.11. 2007, 21:38
Prispevkov: 160

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 01:51 Odgovori s citatom Back to top

poglej pod recepte...ostalo.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vijolica
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 26.03. 2008, 09:48
Prispevkov: 14

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 10:57 Odgovori s citatom Back to top

A lahko jem polnozrnate testenine in gor nariban sir, malo zapečen v pečici, ravno toliko, da se raztopi?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 10:59 Odgovori s citatom Back to top

Sir in testenine ne grejo skupaj :ne :ne
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
corcoras
Čveka
Čveka


Pridružen/-a: 21.11. 2007, 21:38
Prispevkov: 160

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 10:59 Odgovori s citatom Back to top

naj nebi, ker ima sir precej mašob: OH+M pa :ne
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vijolica
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 26.03. 2008, 09:48
Prispevkov: 14

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 11:05 Odgovori s citatom Back to top

Confused hm,.. potem bo pa kakšna paradižnikova omakca na sporedu. Kaj pa ve jeste zraven testenin?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 11:17 Odgovori s citatom Back to top

Par finih receptov imaš pri testeninah OK OK
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 11:21 Odgovori s citatom Back to top

Jaz najraje (no, vsaj to, kar naj bi bilo po montiju) kaj skombiniram s paradiznikom in zacimbicami; na primer popecem papriko, dodam olive ali feferoncke, gobice; od zacimb pa ponavadi izberem kaksno od tistih, ki se lepo kombinirajo s paradiznikom, na primer origano, bazilika, provansalska mesanica, rozmarin...
Drugace pa jih kombiniram tudi z zelenjavo.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ela
BRPgirl


Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 11:38 Odgovori s citatom Back to top

sonjah je napisal/a:
Sir in testenine ne grejo skupaj :ne :ne


žal res ne gre. bi tudi meni pasalo. :D

_________________
Pa ponovimo...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
flicka
Stručko
Stručko


Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 12:44 Odgovori s citatom Back to top

Punce, ena kolegica me je prosila za uslugo..rada bi začela z Montijem, pa ne ve, ali sme uživati izdelke iz brezglutenske moke. Ali ima katera kej pojma o tem?

_________________

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 12:49 Odgovori s citatom Back to top

flicka, jaz ne vidim nobenega problema

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
flicka
Stručko
Stručko


Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 17:06 Odgovori s citatom Back to top

Jah ne vem no...ta moka naj bi bla iz rizevega skroba, krompirjevega in prosenega. To pa mi ne diši po 1. stopnji...

_________________

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 02 Apr 2008 18:50 Odgovori s citatom Back to top

Jaz ti žal ne morem odgovoriti, ker se ne spoznam na to Ne vem
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 03 Apr 2008 09:09 Odgovori s citatom Back to top

Mislim, da obstaja kar nekaj razlicnih mok, ki ustrezajo kriterijem, da so brez glutena in da so po montiju. Brezglutenske mesanice za kruh (ki so na voljo), pa verjetno ne bodo najbolj ustrezale montiju. Vec info bo na spletni strani drustva za Celiakijo.

V bistvu se ne sme jesti izdelkov iz:
* pšenice
* rži
* ječmena
* in verjetno tudi ovsa

vir: http://www.drustvo-celiakija.si/index.php?id=9

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nina
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 06.04. 2008, 16:26
Prispevkov: 23

PrispevekObjavljeno: 07 Apr 2008 12:19 Odgovori s citatom Back to top

Mene pa zanima če lahko jem lignje polnjene s šunko in sirom ?

_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 07 Apr 2008 13:01 Odgovori s citatom Back to top

Ojla, Nina. Nisem ti še izrekla dobrodošlice: Lepo pozdravljena med nami Vesel Vesel Vesel

Ja, lahko ješ polnjene lignje. Samo speci jih na žaru in sir naj bo "lahke sorte" :D :D .
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
ela
BRPgirl


Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417

PrispevekObjavljeno: 07 Apr 2008 13:32 Odgovori s citatom Back to top

ja, super jed! OK le v gostilni je treba paziti, ker ponekod dajejo poleg malo riža. doma pa itak veš kaj uporabljaš pri kuhi.

_________________
Pa ponovimo...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 07 Apr 2008 14:11 Odgovori s citatom Back to top

Super so tudi, če jih polniš z blitvo in sirom-lahko pa še za okus pršutka zraven. V gostilni jih pa radi še malo v moki povaljajo pred pečenjem :ne :ne
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Nina
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 06.04. 2008, 16:26
Prispevkov: 23

PrispevekObjavljeno: 07 Apr 2008 23:14 Odgovori s citatom Back to top

Spet jaz Embarassed

Zanima me, če lahko jem žgance iz ajdove moke. Verjetno ste imele že kakšno debato o tem, samo sem mi trenutno ne da vse brat, ker sem tooolk spi

Hvala punce

Nočko

_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group