|
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
17 Mar 2008 12:41 |
|
sestavine:
½ kg kuhane govedine, pečenke ali drugega mesa
sol
poper
1 jajce
2 žlici zelišč: drobnjak, peteršilj, pehtran, rman, list žajblja ali drugo
"prežganje":
3 žlice olja
1 strok strtega česna
2 žlici sesekljane čebule
2 ½ dl juhe
Meso ohladimo (še bolje je, če je nekaj časa v hladilniku), nato ga narežemo na tanjše rezine.
Na maščobo damo čebulo in na vročem mešamo. Ko čebula malo porumeni, dodamo česen in omako razredčimo z juho.
V razkuhano primerno gosto omako damo meso, osolimo in popramo. Počasi naj vre 15 minut.
V skodelici razžvrkljamo jajce, dodamo zelišča in jih med mešanjem vlivamo v omako. Vse na kratko prevremo. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|