Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 17 Mar 2008 12:41 Odgovori s citatom Back to top

sestavine:
½ kg kuhane govedine, pečenke ali drugega mesa
sol
poper
1 jajce
2 žlici zelišč: drobnjak, peteršilj, pehtran, rman, list žajblja ali drugo

"prežganje":
3 žlice olja
1 strok strtega česna
2 žlici sesekljane čebule
2 ½ dl juhe

Meso ohladimo (še bolje je, če je nekaj časa v hladilniku), nato ga narežemo na tanjše rezine.
Na maščobo damo čebulo in na vročem mešamo. Ko čebula malo porumeni, dodamo česen in omako razredčimo z juho.
V razkuhano primerno gosto omako damo meso, osolimo in popramo. Počasi naj vre 15 minut.
V skodelici razžvrkljamo jajce, dodamo zelišča in jih med mešanjem vlivamo v omako. Vse na kratko prevremo.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group