Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 17 Mar 2008 12:43 Odgovori s citatom Back to top

sestavine:
½ kg govejega mesa iz juhe
2 ½ dl juhe
sol
poper
1 konzerva paradižnika ali 4 zreli paradižniki

"prežganje":
2 žlici maščobe
2 žlici sesekljane čebule
1 strok strtega česna

priprava:
Kuhano meso ohladimo in če se le da, naj bo nekaj časa v hladilniku. Narežemo ga na tanjše rezine.
Svež paradižnik poparimo, olupimo in nasekljamo.
Na vročo maščobo damo čebulo, hitro nato še česen ter malo popražimo.
Ko začne čebula rumeneti, zamešamo nasekljan paradižnik, premešamo in prilijemo juho.
V omako damo meso, osolimo, popopramo in na majhnem ognju počasi kuhamo 15 minut.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ela
BRPgirl


Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417

PrispevekObjavljeno: 17 Mar 2008 13:15 Odgovori s citatom Back to top

mmm... vsi recepti so odlični. tudi sestavine primerne za 1. stopnjo. OK

_________________
Pa ponovimo...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group