|
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
17 Mar 2008 12:43 |
|
sestavine:
½ kg govejega mesa iz juhe
2 ½ dl juhe
sol
poper
1 konzerva paradižnika ali 4 zreli paradižniki
"prežganje":
2 žlici maščobe
2 žlici sesekljane čebule
1 strok strtega česna
priprava:
Kuhano meso ohladimo in če se le da, naj bo nekaj časa v hladilniku. Narežemo ga na tanjše rezine.
Svež paradižnik poparimo, olupimo in nasekljamo.
Na vročo maščobo damo čebulo, hitro nato še česen ter malo popražimo.
Ko začne čebula rumeneti, zamešamo nasekljan paradižnik, premešamo in prilijemo juho.
V omako damo meso, osolimo, popopramo in na majhnem ognju počasi kuhamo 15 minut. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
17 Mar 2008 13:15 |
|
mmm... vsi recepti so odlični. tudi sestavine primerne za 1. stopnjo. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|