Avtor |
Sporočilo |
solecito
Čveka
Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
20 Maj 2008 22:18 |
|
Se opravičujem, če je odgovor že kje napisan. Nisem gledala.
V čem je fora fruktoze k jo kupiš v trgovini? Zakaj se uporabla oz. namest česa... Ne vem nč o tem |
|
|
|
|
flicka
Stručko
Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508
|
Objavljeno:
21 Maj 2008 00:05 |
|
Uporablja se namesto cukra :D Npr. za sladice :D Samo pazit moraš pri količini, ker naj bi bla 4x bolj sladka od cukra (ne vem kok je to res) |
_________________
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
21 Maj 2008 08:52 |
|
jaz kupujem fruktozo od snekopee (ne vem, če sem prav napisala ). pakirana je po pol kilograma v rumeni škatlici in stane približno 3,99€. jaz jo uporabljam večinoma za sladice (v receptih sem napisala hitro jagodno in jajčno sladico). meni se ne zdi, da bi bila bolj sladka od navadnega sladkorja. bi rekla kar 1:1, ampak me mogoče občutek vara, ker navadnega že dolgo nisem poskusila oz. uporabljala. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
flicka
Stručko
Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508
|
Objavljeno:
21 Maj 2008 13:04 |
|
Jaz tudi kupujem od Schneekoppe in se je tudi meni zdelo, da ni čist nič bolj sladka. Vem pa, da na nekaterih škatlah od drugih firm piše, da je 4x slajša. |
_________________
|
|
|
|
solecito
Čveka
Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
21 Maj 2008 18:30 |
|
aaaaa, hvala :D To je pa dovoljeno, ne? U kakšnih količinah pa? |
|
|
|
|
solecito
Čveka
Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
21 Maj 2008 22:45 |
|
Kaj lahko pijem mleko za zajtrk? |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
22 Maj 2008 08:42 |
|
mleko si jaz privoščim v kavi - pijem belo kavo, kar mi nanese vsaj 1dcl mleka. mislim, da ni problema v kombinaciji z b in pravtako tudi z OH (kosmiči). |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
smoothie22
Montinjačka
Pridružen/-a: 12.05. 2008, 12:18
Prispevkov: 25
Kraj: Hamburg
|
Objavljeno:
25 Maj 2008 13:41 |
|
še eno vprašanje z moje strani, mogoče malo neumno pa vseeno...
a bi blo ful narobe, če na primer k PZ špagetom za okus dodaš 2 žlici nemastnega jogurta? samo za okus?
hvala za odg in lep pozdrav |
_________________ |
|
|
|
solecito
Čveka
Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
26 Maj 2008 16:08 |
|
je uredu, če za malico pojem 100g pasirane skute in hruško? |
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
26 Maj 2008 16:41 |
|
smoothie22 je napisal/a: |
še eno vprašanje z moje strani, mogoče malo neumno pa vseeno...
a bi blo ful narobe, če na primer k PZ špagetom za okus dodaš 2 žlici nemastnega jogurta? samo za okus?
hvala za odg in lep pozdrav |
Jaz ne bi. To so B in OH. Tega pa naj ne bi mešali.
Citiram: |
je uredu, če za malico pojem 100g pasirane skute in hruško? |
Mislim, da bi bilo dobro tako kot zjutraj hruško pojesti vsaj 20 minut pred skuto. Od sadja mende lahko mešaš z ostalim le jagode in maline. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
smoothie22
Montinjačka
Pridružen/-a: 12.05. 2008, 12:18
Prispevkov: 25
Kraj: Hamburg
|
Objavljeno:
26 Maj 2008 23:04 |
|
hvala za odg
Me pa zanima še nekaj (sem že malo tečna a?:))...namreč na Montignacovi strani sem prebrala, da celo priporočajo jesti basmati riž, ker ima GI 50...rjavi basmati celo 45 ...sedaj me pa zanima, ali ga ve tudi jeste?...ker za OH obrok je fajn včasih malo popestritve...:)
lp |
_________________ |
|
|
|
flicka
Stručko
Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508
|
Objavljeno:
27 Maj 2008 00:48 |
|
Jaz največkrat jem divji riž (GI 35) ali pa nebrušen rjavi riž...rjavega basmatija pa še nisem nikjer vidla :ne |
_________________
|
|
|
|
solecito
Čveka
Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
27 Maj 2008 10:19 |
|
Citiram: |
je uredu, če za malico pojem 100g pasirane skute in hruško? |
Mislim, da bi bilo dobro tako kot zjutraj hruško pojesti vsaj 20 minut pred skuto. Od sadja mende lahko mešaš z ostalim le jagode in maline.[/quote]
Sej res. Hvala za odgovor! :D |
|
|
|
|
Mojca126
Čveka
Pridružen/-a: 27.03. 2008, 15:28
Prispevkov: 162
|
Objavljeno:
27 Maj 2008 22:19 |
|
a si lahko za zajtrk prvoščm npr:jajčka,salama(puranja prsa),sir? |
_________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLev4xO/]
[/url] |
|
|
|
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
27 Maj 2008 22:29 |
|
Mojca126 je napisal/a: |
a si lahko za zajtrk prvoščm npr:jajčka,salama(puranja prsa),sir? |
mislim, da lahko. Sicer jih pa mi ponavadi delamo ali s sirom ali s salamo |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
Mojca126
Čveka
Pridružen/-a: 27.03. 2008, 15:28
Prispevkov: 162
|
Objavljeno:
28 Maj 2008 06:25 |
|
aha,...no js sm si useen tkole prvoščla in je blo men ful dobr...bom pa naslednič sam z enim al padrugim :) |
_________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLev4xO/]
[/url] |
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
28 Maj 2008 16:52 |
|
mojsoncek je napisal/a: |
Mojca126 je napisal/a: |
a si lahko za zajtrk prvoščm npr:jajčka,salama(puranja prsa),sir? |
mislim, da lahko. Sicer jih pa mi ponavadi delamo ali s sirom ali s salamo |
Lahko zmešaš vse troje, čeprav salama ni preveč priporočljiva, ampak po moje ni panike pri puranjih prsih . Pa sir naj bo lahek, ne polnomasten |
|
|
|
|
Mojca126
Čveka
Pridružen/-a: 27.03. 2008, 15:28
Prispevkov: 162
|
Objavljeno:
28 Maj 2008 16:55 |
|
hvala za odgovor...jem sir in vedno lahkega, poleg tega pa si tudi salame ne privoščim pogosto tako, da se mi ni zdelo prehudo sploh ker so puranja prsa in ker tega ne bom jedla zelo pogosto...blo je pa zlo dobr :) |
_________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLev4xO/]
[/url] |
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
28 Maj 2008 16:58 |
|
Ja, tudi jaz imam rada to. Pa še kaj kislega zraven In si privoščim povsem brez slabe vesti :D :D |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
02 Jun 2008 09:22 |
|
meni zraven jajčk paše paradižnik.
drugače pa se strinjam, ni ta kombinacija nič hudega. res pa je, sir mora biti lahek in tudi klobasa bi naj bila. piščančja prsa so pa itak najboljša varianta!
jaz tudi ne jem pogosto klobas (pojem pa kar veliko hrenovk ). najbolj "naravne" se mi zdijo klobase ala vratovina, pršut, slanina... skratka to, kar je le sušeno/prekajeno/kuhano. to so v bistvu svinjski deli, dodana jim je le sol. medtem ko si jaz klobase predstavljam čisto drugače - mešanica svega i svašta, ampak kljub temu užitnih stvari, ker vemo, da so nenehno pod drobnogledom inšpekcij. edino kar je s slanino in ostalimi mesninami je to, da so mastne in precej slane. in je treba paziti pri tem. skratka, zame najboljša piščančja prsa, takoj za tem pa vratovina... mogoče se motim in si zadeve narobe predstavljam, ampak mislim, da so te zadeve dokaj preprosto narejene in kar je najpomembnejše za nas - nimajo dodanih sladkorjev. če se mi kje zdijo nepotrebni, potem so to sladkorji v klobasi. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|