Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 08 Apr 2008 15:40 Odgovori s citatom Back to top

Potrebujemo:
4 puranji (piščančji) fileji
4 rezine vratovine
4 rezine sira (bolj debele)
sol
poper
1 lonček kisle smetane

Priprava:
Zrezke potolčemo, malo posolimo, po želji popopramo. V malo namaščen pekač položimo zrezke, nanje pa vratovino in sir. Prelijemo s kislo smetano. Pečemo v pečici na 200 stopinj, dokler smetana ne dobi zlato rumene barve (približno 20 do 30 min). Ko je pečeno, moramo takoj servirati in še prej pojsti, kajti z vsako minuto opazovanja se meso suši omaka pa izhlapi.

p.s. jaz bi zrezke najprej malo popekla Rolling Eyes

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group