 |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
08 Apr 2008 15:40 |
|
Potrebujemo:
4 puranji (piščančji) fileji
4 rezine vratovine
4 rezine sira (bolj debele)
sol
poper
1 lonček kisle smetane
Priprava:
Zrezke potolčemo, malo posolimo, po želji popopramo. V malo namaščen pekač položimo zrezke, nanje pa vratovino in sir. Prelijemo s kislo smetano. Pečemo v pečici na 200 stopinj, dokler smetana ne dobi zlato rumene barve (približno 20 do 30 min). Ko je pečeno, moramo takoj servirati in še prej pojsti, kajti z vsako minuto opazovanja se meso suši omaka pa izhlapi.
p.s. jaz bi zrezke najprej malo popekla  |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|