|
Avtor |
Sporočilo |
flicka
Stručko
Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508
|
Objavljeno:
12 Jan 2008 21:23 |
|
Jaz pa PZ kruh delam takole:
700g pšenične polnozrnate moke
300g pirine polnozrnate moke
60g kvasa
3 žličke soli
mlačna voda
Mesim ga na roke, saj kruhomata nimam. Vzhajati ga pustim približno 45 minut do ene ure, potem pa v pečico na 200 stopinj. Pečen je v približno 40 minutah, če je pečica prej ogreta. |
|
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
03 Feb 2008 20:39 |
|
mojamura je napisal/a: |
kaj pa tista moka iz hoferja ko je recimo že vse notri od seme pa vsega??
a s tisto lahko kruh spečem ali ne? |
Mislim, da je ena od hoferjevih mok "ta prava za nas" |
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|