  | 
 
 
 
				
            	
			  
			
            
             
			
 
 
| Avtor | 
Sporočilo | 
 
 
flicka 
Stručko 
 
   
 
Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15 
Prispevkov: 508 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Jan 2008 21:23 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Jaz pa PZ kruh delam takole:
 
700g pšenične polnozrnate moke
 
300g pirine polnozrnate moke
 
60g kvasa
 
3 žličke soli
 
mlačna voda
 
 
Mesim ga na roke, saj kruhomata nimam. Vzhajati ga pustim približno 45 minut do ene ure, potem pa v pečico na 200 stopinj. Pečen je v približno 40 minutah, če je pečica prej ogreta. | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
03 Feb 2008 20:39 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
 
	  | mojamura je napisal/a: | 
	 
	
	  kaj pa tista moka iz hoferja ko je recimo že vse notri od seme pa vsega??
 
 
a s tisto lahko kruh spečem ali ne? | 
	 
 
 
 
Mislim, da je ena od hoferjevih mok "ta prava za nas"   | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
|  
 | 
 
 
 
| 
 | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu   | 
 
 
 
 
Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  
 |