Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Kruh
Avtor Sporočilo
flicka
Stručko
Stručko


Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
Prispevkov: 508

PrispevekObjavljeno: 12 Jan 2008 21:23 Odgovori s citatom Back to top

Jaz pa PZ kruh delam takole:
700g pšenične polnozrnate moke
300g pirine polnozrnate moke
60g kvasa
3 žličke soli
mlačna voda

Mesim ga na roke, saj kruhomata nimam. Vzhajati ga pustim približno 45 minut do ene ure, potem pa v pečico na 200 stopinj. Pečen je v približno 40 minutah, če je pečica prej ogreta.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonjah
Naša kuharca
Naša kuharca


Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 20:39 Odgovori s citatom Back to top

mojamura je napisal/a:
kaj pa tista moka iz hoferja ko je recimo že vse notri od seme pa vsega??

a s tisto lahko kruh spečem ali ne?


Mislim, da je ena od hoferjevih mok "ta prava za nas" Rolling Eyes
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group