| 
 
|  |  
| 
 
 
 
 
 
| Avtor | Sporočilo |   
| anjuska Začetnica
 
  
 
 Pridružen/-a: 02.08. 2009, 11:21
 Prispevkov: 7
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
04 Sep 2009 11:23 |     |  
 
| zanima me, če ima katera kaj izkušenj s kuhanjem omak za testenenine z namenom da jih da v kozarce za vlaganje?
 
 se zahvaljujem za vsakršno mnenje in nasvet!
 |   
| _________________
 [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w2drbIk/]
 
   [/url]
 |  |   
|  |   
|  |   
| oktober Čveka
 
  
 
 Pridružen/-a: 01.04. 2009, 23:18
 Prispevkov: 171
 Kraj: KK
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
04 Sep 2009 11:43 |     |  
 
| jaz sem si jih raje kar zamrzovala.se mi je delo,da je tako manj "packarije".
 lp
 |   
| _________________
 ROZA
 |  |   
|  |   
|  |   
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
07 Sep 2009 08:57 |     |  
 
| Jaz sem skuhala naslednjo omako in jo tudi dala v kozarčke.
 
 Na malo olja sem prepražila čebulo tako, da ni porjavela. To naredimo tako, da jo takoj osolimo. Potem sem gor stresla na koščke narezan paradižnik brez olupka in semenja. To sem nekaj časa kuhala, dodala sol po okusu, malo popra, origana, toliko časa, da je voda povrela, oz. je ratalo gosto. Potem pa v kozarčke, in pod odejo pustila čez noč, da se je ohladilo.
 
 Bi pa dala v to omako še bučke pa melancane, pa jih ravno takrat nisem imela.
 |   
| _________________
 Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
 |  |   
|  |   
|  |   
| EdithPiaf Začetnica
 
  
  
 Pridružen/-a: 11.08. 2008, 19:53
 Prispevkov: 20
 Kraj: Obala
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
14 Avg 2010 13:14 |     |  
 
| o ja ravno letos napolnila 60 kozarcev
 
 paradižnik sem dala v vodo in ga nekaj časa kuhala. Ga vzela ven, dala v cedilo in počakala, da se je malo ohladil. Ga olupila. V velik lonec dala malo olja, česen, čebulo, paradižnik...na koncu še baziliko. Kuhala približno 45 minut. Nato s paličnim zmiksala. Kozarce sem segrela v peči...jih napolnila zaprla ter dala nazj v peč za približno 1 uro. To je to...
 |   
| _________________
 Zopet ne spravim na rit prav nič
 |  |   
|  |   
|  |   
|  |  
 
|  | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
 Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 |  
 Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  |