Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » PRVA stopnja
Avtor Sporočilo
anjuska
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 02.08. 2009, 11:21
Prispevkov: 7

PrispevekObjavljeno: 04 Sep 2009 11:23 Odgovori s citatom Back to top

zanima me, če ima katera kaj izkušenj s kuhanjem omak za testenenine z namenom da jih da v kozarce za vlaganje?

se zahvaljujem za vsakršno mnenje in nasvet!

_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w2drbIk/]

[/url]
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
oktober
Čveka
Čveka


Pridružen/-a: 01.04. 2009, 23:18
Prispevkov: 171
Kraj: KK

PrispevekObjavljeno: 04 Sep 2009 11:43 Odgovori s citatom Back to top

jaz sem si jih raje kar zamrzovala.se mi je delo,da je tako manj "packarije".
lp

_________________
ROZA
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 07 Sep 2009 08:57 Odgovori s citatom Back to top

Jaz sem skuhala naslednjo omako in jo tudi dala v kozarčke.

Na malo olja sem prepražila čebulo tako, da ni porjavela. To naredimo tako, da jo takoj osolimo. Potem sem gor stresla na koščke narezan paradižnik brez olupka in semenja. To sem nekaj časa kuhala, dodala sol po okusu, malo popra, origana, toliko časa, da je voda povrela, oz. je ratalo gosto. Potem pa v kozarčke, in pod odejo pustila čez noč, da se je ohladilo.

Bi pa dala v to omako še bučke pa melancane, pa jih ravno takrat nisem imela.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
EdithPiaf
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 11.08. 2008, 19:53
Prispevkov: 20
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: 14 Avg 2010 13:14 Odgovori s citatom Back to top

o ja ravno letos napolnila 60 kozarcev

paradižnik sem dala v vodo in ga nekaj časa kuhala. Ga vzela ven, dala v cedilo in počakala, da se je malo ohladil. Ga olupila. V velik lonec dala malo olja, česen, čebulo, paradižnik...na koncu še baziliko. Kuhala približno 45 minut. Nato s paličnim zmiksala. Kozarce sem segrela v peči...jih napolnila zaprla ter dala nazj v peč za približno 1 uro. To je to...

_________________
Zopet ne spravim na rit prav nič
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group