 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
06 Mar 2009 14:28 |
|
Sestavine za tortni model premera 23 cm:
5 rumenjakov
100 g fruktoze
100 g čokolade v prahu
100 g mletih orehov
5 beljakov - sneg
marelična marmelada BS
čokoladna glazura
Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado v prahu in mlete orehe, premešamo ter narahlo vmešamo še trd sneg.
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej ogreti pečici pri 150 stopinjah ca. 50 minut.
Ohlajeno torto namažemo z marelično marmelado in prevlečemo s čokoladno glazuro.
VIR |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|