  | 
 
 
 
				
            
             
                        
            	
			           
			
 
 
| Avtor | 
Sporočilo | 
 
 
Dulcinea 
Šefica 
  
 
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10 
Prispevkov: 2072 
Kraj: Burjegrad 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
06 Mar 2009 14:28 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Sestavine za tortni model premera 23 cm:
 
5 rumenjakov
 
100 g fruktoze 
 
100 g čokolade v prahu
 
100 g mletih orehov
 
5 beljakov - sneg
 
 
marelična marmelada BS
 
čokoladna glazura
 
 
 
Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado v prahu in mlete orehe, premešamo ter narahlo vmešamo še trd sneg.
 
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej ogreti pečici pri 150 stopinjah ca. 50 minut.
 
Ohlajeno torto namažemo z marelično marmelado in prevlečemo s čokoladno glazuro.
 
 
VIR | 
 
 
 _________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 
facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
|  
 | 
 
 
 
| 
 | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu   | 
 
 
 
 
Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  
 |