Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Sladice
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 06 Mar 2009 14:28 Odgovori s citatom Back to top

Sestavine za tortni model premera 23 cm:
5 rumenjakov
100 g fruktoze
100 g čokolade v prahu
100 g mletih orehov
5 beljakov - sneg

marelična marmelada BS
čokoladna glazura


Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado v prahu in mlete orehe, premešamo ter narahlo vmešamo še trd sneg.
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej ogreti pečici pri 150 stopinjah ca. 50 minut.
Ohlajeno torto namažemo z marelično marmelado in prevlečemo s čokoladno glazuro.

VIR

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group