 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
06 Mar 2009 14:26 |
|
Sestavine za tortni model s premerom 28 cm:
8 rumenjakov
200 g fruktoze (raje manj)
100 g naribane čokolade
250 g mletih orehov
8 beljakov (sneg)
1 pomaranča - olupljena
sok 1 pomaranče
sok pol limone
3 žlice fruktoze
čokoladna glazura
Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado, zmlete orehe, na majhne kocke narezano pomarančo ter v to zamešamo še trd sneg.
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej na 250 stopinj ogreti pečici, ki jo takoj preklopimo na 200 stopinj.
Pečeno, še toplo testo polijemo z mešanico pomarančnega in limoninega soka ter fruktoze. Dobro napojeno in ohlajeno prevlečemo še s čokoladno glazuro.
VIR |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|