Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Sladice
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 06 Mar 2009 14:26 Odgovori s citatom Back to top

Sestavine za tortni model s premerom 28 cm:
8 rumenjakov
200 g fruktoze (raje manj)
100 g naribane čokolade
250 g mletih orehov
8 beljakov (sneg)
1 pomaranča - olupljena

sok 1 pomaranče
sok pol limone
3 žlice fruktoze

čokoladna glazura


Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado, zmlete orehe, na majhne kocke narezano pomarančo ter v to zamešamo še trd sneg.
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej na 250 stopinj ogreti pečici, ki jo takoj preklopimo na 200 stopinj.
Pečeno, še toplo testo polijemo z mešanico pomarančnega in limoninega soka ter fruktoze. Dobro napojeno in ohlajeno prevlečemo še s čokoladno glazuro.

VIR

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group