  | 
 
 
 
				
            	
			  
			
            
             
			
 
 
| Avtor | 
Sporočilo | 
 
 
Dulcinea 
Šefica 
  
 
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10 
Prispevkov: 2072 
Kraj: Burjegrad 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
06 Mar 2009 14:26 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Sestavine za tortni model s premerom 28 cm:
 
8 rumenjakov
 
200 g fruktoze (raje manj)
 
100 g naribane čokolade
 
250 g mletih orehov
 
8 beljakov (sneg)
 
1 pomaranča - olupljena
 
 
sok 1 pomaranče
 
sok pol limone
 
3 žlice fruktoze
 
 
čokoladna glazura
 
  
 
 
Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado, zmlete orehe, na majhne kocke narezano pomarančo ter v to zamešamo še trd sneg. 
 
S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej na 250 stopinj ogreti pečici, ki jo takoj preklopimo na 200 stopinj.
 
Pečeno, še toplo testo polijemo z mešanico pomarančnega in limoninega soka ter fruktoze. Dobro napojeno in ohlajeno prevlečemo še s čokoladno glazuro.
 
 
 VIR | 
 
 
 _________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 
facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
|  
 | 
 
 
 
| 
 | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu   | 
 
 
 
 
Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  
 |