Avtor |
Sporočilo |
goldy
Don Kihot
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39
Prispevkov: 180
Kraj: Cjele
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 14:45 |
|
Vprašal bi, kaj od hrane iz receptov je možno zamrzniti?
Sicer sem kar dober kuhar, vendar skrinje nekako ne uporabljam
za shranjevanje ostankov.
Moja družina se je uprla, da bi jedla isto kot jaz (ali z majhnimi spremembami), tako da si bom sam nakuhal hrano za cel teden. |
_________________
Izgubil sem veselje do dela!
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
delo pa za nagrado obdrži! |
|
|
|
babica
Čveka
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45
Prispevkov: 377
Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 15:26 |
|
|
|
|
goldy
Don Kihot
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39
Prispevkov: 180
Kraj: Cjele
|
Objavljeno:
21 Feb 2009 13:19 |
|
Kaj pa zelena solata? |
_________________
Izgubil sem veselje do dela!
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
delo pa za nagrado obdrži! |
|
|
|
babica
Čveka
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45
Prispevkov: 377
Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno:
21 Feb 2009 13:24 |
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
21 Feb 2009 16:59 |
|
Aha. Vidim, da je moj odgovor bil med "izbrisanimi". Zelene solate ne moreš zamrznit, ker bo ratala uvela in prozorna. Tko da tole pa ne bo šlo. Saj jo lahko natrebiš več, pa daš v vrečko ali posodo s pokrovom pa v hladilnik. Samo ko jo trebiš, jo samo trgaj, ker od noža rada rata rjavkasta. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
goldy
Don Kihot
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39
Prispevkov: 180
Kraj: Cjele
|
Objavljeno:
21 Feb 2009 20:37 |
|
Zakaj pa potem sveža solata uvene (špinača namreč ne!)? |
_________________
Izgubil sem veselje do dela!
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
delo pa za nagrado obdrži! |
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
22 Feb 2009 08:46 |
|
Pa saj ni panike. V hladilniku kamot zdrži ene 4 dni, pol si pa novo natrebiš Če pa imaš rad npr. kitajsko zelje (ki je mimogrede trenutno eno cenejših), imaš pa itak v dveh minutah narezano. V hladilniku ga lahko(nenarezano) hraniš cel teden - zavito v foliji. S popečenim piščančkom, ribanim sirom, kislo smetano,...je odlično kosilo. |
|
|
|
|
|