 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
03 Feb 2008 18:13 |
|
za 5 oseb
pet zrezkov (svinjski, telečji, puranji.... nam so najboljši svinjski)
glavica česna
5 brinovih jagod
sol, poper
olivno olje
Zrezke po eni strani malo potolčemo, posolimo in popramo. Na rahlo pomaščeni ponvi jih na hitro popečemo z obeh strani. Zrezke odstranimo iz ponve, dodamo malce olivnega olja in nato popražimo sesekljan ali stisnjen česen, samo toliko, da zadiši. Takoj zalijemo z malo vrele vode, dodamo brinove jagode, ki jih malo s prsti stisnemo, da oddajo več arome in v to vložimo popečene zrezke. Dušimo jih do mehkega in po potrebi dolivamo vrelo vodo. Po okusu omakco še malo solimo.
Kljub obilici česna, omaka nima izrazitega okusa po njem, tako da je povečini všeč tudi tistim, ki česna sicer ne marajo. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|