Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 18:13 Odgovori s citatom Back to top

za 5 oseb

pet zrezkov (svinjski, telečji, puranji.... nam so najboljši svinjski)
glavica česna
5 brinovih jagod
sol, poper
olivno olje

Zrezke po eni strani malo potolčemo, posolimo in popramo. Na rahlo pomaščeni ponvi jih na hitro popečemo z obeh strani. Zrezke odstranimo iz ponve, dodamo malce olivnega olja in nato popražimo sesekljan ali stisnjen česen, samo toliko, da zadiši. Takoj zalijemo z malo vrele vode, dodamo brinove jagode, ki jih malo s prsti stisnemo, da oddajo več arome in v to vložimo popečene zrezke. Dušimo jih do mehkega in po potrebi dolivamo vrelo vodo. Po okusu omakco še malo solimo.

Kljub obilici česna, omaka nima izrazitega okusa po njem, tako da je povečini všeč tudi tistim, ki česna sicer ne marajo.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group