Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Zelenjavne jedi
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 13:59 Odgovori s citatom Back to top

8 srednje velikih bučk
150 g tune konzervirane v olju
2 jajca
ribani parmezan
peteršilj
strok česna
suho belo vino
olivno olje

Bučke operite, osušite in prerežite po dolžini. Izdolbemo sredico, ki jo uporabimo za nadev. Bučkinemu mesu dodamo tunino, ki smo zdrobili z vilicami, jajci, nasekljan peteršilj in česen, posolimo popopramo, dodamo parmezan in premešamo.
Polovičke bučk potem napolnimo s tem nadevom in jih nalagamo v namaščeno posodo za pečenje in zalijemo s kozarcem belega vina. Del parmezana lahko potresemo šele sedaj. Pečemo 30 minut na 160-180°C.
Ta jed je lahko priloga, ali pa samostojna jed (odvisno od količine). Lahko jemo toplo ali hladno.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group