![Montignac Seznam forumov Montignac Seznam forumov](templates/ColinPurple/images/phpbb2_logo.jpg) |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica
![](images/avatars/montignac/230872885489ad80781f76.jpg)
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
03 Feb 2008 13:59 |
|
8 srednje velikih bučk
150 g tune konzervirane v olju
2 jajca
ribani parmezan
peteršilj
strok česna
suho belo vino
olivno olje
Bučke operite, osušite in prerežite po dolžini. Izdolbemo sredico, ki jo uporabimo za nadev. Bučkinemu mesu dodamo tunino, ki smo zdrobili z vilicami, jajci, nasekljan peteršilj in česen, posolimo popopramo, dodamo parmezan in premešamo.
Polovičke bučk potem napolnimo s tem nadevom in jih nalagamo v namaščeno posodo za pečenje in zalijemo s kozarcem belega vina. Del parmezana lahko potresemo šele sedaj. Pečemo 30 minut na 160-180°C.
Ta jed je lahko priloga, ali pa samostojna jed (odvisno od količine). Lahko jemo toplo ali hladno. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
![](templates/ColinPurple/images/spacer.gif) |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|