Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 08 Apr 2008 15:52 Odgovori s citatom Back to top

Za 4 Osebe:
4 kosi manjših puranovih bedrc
2 žlici omake mole
1 čebulo
5 strokov česna
3 čilije
200 g paradižnika
1 cimetova palčka
5 žlic oljčnega olja

Priprava:
Čebulo, česen in čilije sesekljamo. V posodi segrejemo oljčno olje, dodamo česen, čebulo, čilije in cimetovo palčko, ter pražimo dobri dve minuti.
Nato zalijemo s 1000 ml vode, dodamo puranova bedrca in 10 minut kuhamo v pokriti posodi. Dodamo sesekljane paradižnike in kuhamo še približno 20 minut, oziroma dokler se meso ne zmehča. V drugi ponvi segrejemo omako mole, ki smo ji prilili nekaj žlic vode. Puranova bedrca serviramo na krožnik, prelijemo z omako mole.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tanikaa
ga. Guzonja


Pridružen/-a: 19.11. 2008, 13:56
Prispevkov: 46

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 2008 14:11 Odgovori s citatom Back to top

Kaj je omaka mole? Embarassed
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group