![Montignac Seznam forumov Montignac Seznam forumov](templates/ColinPurple/images/phpbb2_logo.jpg) |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi
![Profi Profi](http://www.ringaraja.net/forum/image/5star.gif)
![](images/avatars/montignac/96023938849193ed71934a.jpg)
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
08 Apr 2008 15:52 |
|
Za 4 Osebe:
4 kosi manjših puranovih bedrc
2 žlici omake mole
1 čebulo
5 strokov česna
3 čilije
200 g paradižnika
1 cimetova palčka
5 žlic oljčnega olja
Priprava:
Čebulo, česen in čilije sesekljamo. V posodi segrejemo oljčno olje, dodamo česen, čebulo, čilije in cimetovo palčko, ter pražimo dobri dve minuti.
Nato zalijemo s 1000 ml vode, dodamo puranova bedrca in 10 minut kuhamo v pokriti posodi. Dodamo sesekljane paradižnike in kuhamo še približno 20 minut, oziroma dokler se meso ne zmehča. V drugi ponvi segrejemo omako mole, ki smo ji prilili nekaj žlic vode. Puranova bedrca serviramo na krožnik, prelijemo z omako mole. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
![](templates/ColinPurple/images/spacer.gif) |
tanikaa
ga. Guzonja
![](images/avatars/montignac/288766567492addfb81d4f.jpg)
Pridružen/-a: 19.11. 2008, 13:56
Prispevkov: 46
|
Objavljeno:
26 Nov 2008 14:11 |
|
Kaj je omaka mole? ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
|
|
|
![](templates/ColinPurple/images/spacer.gif) |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|