Avtor |
Sporočilo |
tjaga
Čveka
Pridružen/-a: 27.07. 2008, 12:30
Prispevkov: 56
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 09:12 |
|
Joj pupe kako ste pridne. Tečete zjutraj.
Mene ne spraviš tečt pod nobenim pogojem. Nikoli nisem marala teka. Hitra hoja mi ni problem, ampak tečt . |
|
|
|
|
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 09:33 |
|
morgen!
Jaz sem iz svojega jutranjega sprehoda... sem sla k mesarju in v pekarno :D ... kosilo je na pol ze pripravljeno, ena zehta se pere, sedaj pa je cas da zacnem zares kaj delati
Ponce moje... meni ni lepsega od jutranjega teka... vstanes, gres laufat, se stusiras in zacnes dan pol energije... kar malo pogresam tiste case, ko sem si ga lahko privoscila. Trenutno to itak ni izvedljivo (zato pac hodim zjutraj na sprehode) in tudi drugace imamo zelo pester jutranji tempo, da si ne predstavljam kako bi mi uspelo (bi morala ze ob stirih zjutraj vstajat, da bi lahko sla laufat ). No morda(upam) bo cez kaksno leto zadeva mao lazje izvedljiva.
Ma, dosti filozofiranja...
p.s. tjaga, tudi hitra hoja je cisto OK za rekreacijo! |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
Mana
Čveka
Pridružen/-a: 13.02. 2008, 12:03
Prispevkov: 332
Kraj: nekje med zvezdam...
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 11:25 |
|
Megan, shujšala sem cca 18 kg...potem se je že dobro obneslo... |
_________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0YBEbp/]
[/url] |
|
|
|
Megan
Čveka
Pridružen/-a: 11.03. 2008, 14:38
Prispevkov: 69
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 12:39 |
|
Pismo!!! Čestitam Mana. To je bil pa lep dosežek |
_________________ To je nov in stalen način ;)
CILJ 1:
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5OwtNx/]
[/url] |
|
|
|
Mana
Čveka
Pridružen/-a: 13.02. 2008, 12:03
Prispevkov: 332
Kraj: nekje med zvezdam...
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 12:54 |
|
Ah, ne rabiš nič čestitat...ker sem čist zabluzila in sem dobila vse nazaj... :pobuci |
_________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0YBEbp/]
[/url] |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 15:01 |
|
^^to se nam je najbrž že vsem zgodilo... najprej smo pridne, shujšamo, potem pa volja kar izgine. resnično upam, da je o moje zadnje hujšanje, oz. da bom težo spravljala s sebe samo še po porodu. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
Megan
Čveka
Pridružen/-a: 11.03. 2008, 14:38
Prispevkov: 69
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 15:13 |
|
Vse vemo, kako je to, ko kilce pridejo nazaj pa sploh ne veš ne kdaj ne od kje, eno jutro se zbudiš, stopiš na tehtnico in ugotoviš, da je počasi že malo preveč in da to verjetno ni le voda in da se hlače niso skrčile v sušilnem stroju... ja.
Sej, ne smemo hujšat. Moramo zdravo živet - zdrava prehrana + telovadba. Počasi, ampak sigurno, kot polžek. |
_________________ To je nov in stalen način ;)
CILJ 1:
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5OwtNx/]
[/url] |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 15:21 |
|
ja, saj bo. na srečo imamo druga drugo, da se spodbujamo. vidim, da ti je šla kilca dol. čestitke! a ni to super motivacija? |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 15:25 |
|
čufte in polnjene paprike voham že par dni na forumu... kako naredite omako? meni je namreč omaka najboljša, ampak jo delam z moko in sladkorjem. za kroglice ni problem, ker riž lahko izpustim. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 15:26 |
|
|
|
|
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:00 |
|
ela je napisal/a: |
čufte in polnjene paprike voham že par dni na forumu... kako naredite omako? meni je namreč omaka najboljša, ampak jo delam z moko in sladkorjem. za kroglice ni problem, ker riž lahko izpustim. |
Jaz kroglice (ki so lahko tudi brez riza) z vseh strani malo popecem, potem pa jih zalijem z vodo in jih kaksne pol urce kuham. Potem zlijem zraven paradiznikovo mezgo, vrzem zraven poper in majaron (po potrebi proti koncu kuhanja zelenjavno kocko (alnatura)). Potem pa sigurno kuham se kaksno uro (na minimalnem "ognju" v pokriti posodi), da se okusi lepo pomesajo in se omaka zgosti... ekola, brez moke in sladkorja. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:05 |
|
mmmm... sliši se dobro, ampak meni je tista omaka tako njami. jaz bi mogoče dodala žličko fruktoze, ampak ne vem, če je dovoljena. se bom raje izogibala čuftom. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
tjaga
Čveka
Pridružen/-a: 27.07. 2008, 12:30
Prispevkov: 56
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:09 |
|
ela je napisal/a: |
mmmm... sliši se dobro, ampak meni je tista omaka tako njami. jaz bi mogoče dodala žličko fruktoze, ampak ne vem, če je dovoljena. se bom raje izogibala čuftom. |
A misliš, da fruktoza ne bi bila dovoljena? Kako pa sicer zgoščujete omake? A pokuhavate toliko časa, da tekočina nekoliko izpareva ali imate kakšnega skritega aduta v rokavu?
?Koruzni škrob je najbrž prepovedan? |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:14 |
|
vse, kar vsebuje besedo koruzno, je prepovedano.
jaz ne pomnim, da bi zadnje čase (zase!) delala kakšne omake. če že, malo podušim in zgostim z čebulo. omako jem samo paradižnikovo (pasirani paradižnik z dodatki ) na testeninah. meso pa ponavadi podušim na vodi. mogoče lahko na beljakovinskih jedeh (meso, ribe) uporabiš malo sladke smetane+sir. odlična, vendar pa zelo kalorična omaka. to je res le za občasno. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:17 |
|
Ojla, bejbe!
Jaz pa omakco za čufte naredim ali iz svežega paradižnika, če pa ni sezona za to pa iz pelatov. Popražim čebulco in česen, dodam eno ali drugo, pokuham, da se razpusti, če nimam časa pa poje palični :D , v vrelo omako dodam čufte, začimbe, skuham in voila- zaključeno. Sladkobo da paradižnik |
|
|
|
|
tjaga
Čveka
Pridružen/-a: 27.07. 2008, 12:30
Prispevkov: 56
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:18 |
|
sonjah je napisal/a: |
Ojla, bejbe!
Jaz pa omakco za čufte naredim ali iz svežega paradižnika, če pa ni sezona za to pa iz pelatov. Popražim čebulco in česen, dodam eno ali drugo, pokuham, da se razpusti, če nimam časa pa poje palični :D , v vrelo omako dodam čufte, začimbe, skuham in voila- zaključeno. Sladkobo da paradižnik |
Tenk ju. |
|
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:19 |
|
Ni za kaj, pa še kdaj |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:21 |
|
ja, itak - sonjah je vešča vsega. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:28 |
|
Jaz pa nikoli nisem v nobeno omako dajala sladkorja, ker ne vidim nobene potrebe za to
Glede omak je pa tako, da itak niso ne vem kako priporocljive. Ce pa ze, jih ponavadi pokuhavam. Lepo pa se zgostijo tudi s cebulo. Koruzni skrob, moka, krompir, instant pire krompir in podobne zadeve pa itak odpadejo. Grem se malo k montiju pokukati, ce kje kaj pise o zgoscevanju omak... |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
12 Avg 2008 16:34 |
|
jaz pa drugič berem knjigo. in to v službi, ko je čas |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|