Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Zelenjavne jedi
Avtor Sporočilo
ela
BRPgirl


Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417

PrispevekObjavljeno: 14 Maj 2008 08:02 Odgovori s citatom Back to top

prav imaš. in tudi tina ima prav, da je to skoraj ene vrste kruha. ampak občasno si jo lahko privoščiš. zelo pomemben pa je nadev! jaz si jo mogoče danes spečem, si mi dala idejo.

_________________
Pa ponovimo...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tina
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 09.05. 2008, 21:22
Prispevkov: 20

PrispevekObjavljeno: 14 Maj 2008 08:27 Odgovori s citatom Back to top

To pa je super, ker obožujem pizzo Vesel ...nadev pa itak zelenjava na tone...ste mi res polepšale današnji dan...



lp ČAW
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Buba
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 19.10. 2008, 19:33
Prispevkov: 22

PrispevekObjavljeno: 29 Okt 2008 15:37 Odgovori s citatom Back to top

Se pravi, če sem zjutraj jedla kruh in marmelado, lahko za kosilo jem pico, polnozrnato z zelenjavo???

sej ni to tko narobe, a ne???? Ne vem
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
khat
Montinjačka
Montinjačka


Pridružen/-a: 25.09. 2008, 21:27
Prispevkov: 43

PrispevekObjavljeno: 22 Mar 2009 15:32 Odgovori s citatom Back to top

oi. danes sem si tudi jaz pripravila polnozrnato pizzo za kosilo. imam le eno vprašanje. zakaj se testo ni tako lepo dvignilo kot pri navadni moki(ostali so pekli navadno pizzo ki se je prav lepo napihnila)..ali je treba dalj časa pustiti da vzhaja?ali najprej razvaljam in pustim vzhajati ali že prej(tako sem naredila danes ampak je pizza kar upadla ko sem jo razvaljala in ostala tenka)? se opravičujem ampak nisem nek kuhar,tako da bo vsak nasvet dobrodošel

LP
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
love_horses
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 05.03. 2009, 19:12
Prispevkov: 11

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 2009 20:45 Odgovori s citatom Back to top

ko mesiš testo moraš paziti, da ne zamesiš pretrdo.
OK

Pa jaz ga vedno dam vzhajati kar v pečico (2x), je tudi hitrejše.

_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqNnCvJ/]

[/url]
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group