 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
26 Jan 2008 22:19 |
|
za 4 osebe potrebujemo:
- 8 lepih zrelih paradižnikov
- 120g polnozrnatega zdroba
- 10 strokov česna
- 16 čnih izkoščičenih in sesekljanih oljk
- 3 žlice sesekljanega peteršilja
- oljčno olje
- sol, poper, kajenskio poper
Paradižnik podolžno prerežemo in z žličko narahlo izdolbemo meso. polovičke položimo na mrežico pekača in damo za 30 minut v pečico razgreto na 160 C. V skledo damo paradižnikovo meso, sesekljan česen, sesekljane oljke in zdrob. DObro premešamo. Začinimo s soljo, poprom in kajenskom poprom. Vse ponovno premešamo in pustimo, da vsaj eno uro stoji, da zdrob nabrekne. Paradižnikove polovice nadevamo z zdobovim nadevom in postavimo za 25 minut v pečico, razgreto na 180 C.
Iz Montijeve knjige receptov |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|