 |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
02 Apr 2008 14:29 |
|
sestavine:
½ kg paradižnika
40 dag mladih bučk
2 stroka česna
sol
poper
olje
limonin sok
kalčki
bazilikini lističi
priprava:
Paradižnik narežemo na krhlje ali kolobarje.
Bučke narežemo na okrogle, malo poševne rezine. Damo jih v skledo, osolimo, pokapljamo z dvema žlicama olja in potresemo z nasekljanim česnom.
V ponvi z debelim dnom segrejemo malo olja in na hitro popečemo bučke, tako da so zlatorumene.
Bučke porazdelimo po 4 krožnikih, nanje položimo rezine paradižnika. Osolimo, popopra¬mo in pokapljamo z žlico olja.
Potresemo s kalčki in z natrganimi bazilikinimi lističi. Po želji okisamo z limoninim sokom.
Ne da bi mešali, takoj postrežemo. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|