Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Ribe
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 19 Mar 2008 14:00 Odgovori s citatom Back to top

SESTAVINE za 5 oseb:
300 g lososa brez kože
60 g rdeče paprike
60 g špinače
60 g koromača
1 beljak
sol
koprc
beli poper
mleti česen

Očiščenega lososa narežemo na koščke in ga zamrznemo. Sesekljamo ga in pretlačimo skozi cedilo. Zmes razdelimo v tri sklede.Rdečo papriko spečemo v pečici, jo olupimo, pretlačimo in dodamo lososu.Drugo zmes obarvamo z blanširano, sesekljano in pretlačeno špinačo. Koromač skuhamo, sesekljamo, pretlačimo in ga dodamo ostali zmesi.Zmes začinimo in rahljamo s snegom iz beljaka. Vsako zmes posebej damo v brizgalno vrečko in jo nabrizgamo po plasteh v modelčke za kuhanje. Zavijemo jih s prozorno folijo in damo kuhat za 10 minut. Kuhano in ohlajeno zloženko prerežemo na polovico in serviramo. Zraven ponudimo belo drobnjakovo omako.

Bela drobnjakova omaka:
60 g kisle smetane
30 g navadnega jogurta
sol
drobnjak

Sestavine gladko zmešamo, osolimo in dodamo narezan drobnjak.

Vir: http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3094075

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group