Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Ribe
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 17 Mar 2008 11:23 Odgovori s citatom Back to top

sestavine:
4 večji ribji fileji: oslic, brancin, orada ali skarpena
oljcno olje za folijo
koromacev gomolj
2 zrela paradiznika
4 vecje vejice zelene
timijan
petersilj
2 stroka sesekljanega cesna
sol
poper (bel)

priprava:
V primeru, da imate zmrznjene ribe: zamrznjene ribje fileje v hladilniku ali pri sobni temperaturi malo natalimo. Ko jih talimo, jih zavijemo v moker prtic, da se prevec ne osusijo.
4 kose alufolije namazemo z oljem in nanje polozimo na rezine narezano zelenjavo, disavnice in cesen. Osolimo, popopramo in na zelenjavno steljico polozimo ribje fileje. Po vrhu damo nekaj kapljic olja.
Folijo preganemo, robove dobro zatisnemo in omote polozimo v pecico. Pecemo 15 minut pri 200 stopinjah C. Ce imamo debelejse skarpenine fileje, jih pecemo 25 minut.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group