| Avtor | 
Sporočilo | 
 
Dulcinea 
Šefica 
  
 
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10 
Prispevkov: 2072 
Kraj: Burjegrad 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 16:25 | 
     
  | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 16:30 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Isto- 41 kot surov- po moje. Sem bolj na brzino sčekirala že zadnjič, ko je potka prilimala.Kam pa se kombinira   | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
potka 
Mojstrica 
 
   
 
Pridružen/-a: 06.01. 2008, 14:17 
Prispevkov: 1088 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 19:39 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Ja, ce ima GI 41, potem se ga raje izogibaj se naprej!
 
Saj ves, k mesu GI do 15, kombiniraj ga z OH.
 
 
 
Uf, sem pametna!
 
potka  ;) | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 19:51 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Kakšen korenček v juhci ali ješprenčku bo čist OK. Njamsi .jem | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
potka 
Mojstrica 
 
   
 
Pridružen/-a: 06.01. 2008, 14:17 
Prispevkov: 1088 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 20:04 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Sicer pa od enega korencka itak ne bi bilo nobene skode!
 
 
potka  :kuham | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
Pipika 
Čveka 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.02. 2008, 23:22 
Prispevkov: 123 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
12 Feb 2008 20:30 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Joj, jaz sem še prava začetnica. Berem vas in bolj vem, kako malo vem.
 
 
Torej k B lahko  le zelenjavo, ki ima GI do 15?
 
 
Vidim, da pojma nimam ...    | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
ela 
BRPgirl 
  
 
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02 
Prispevkov: 3417 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
13 Feb 2008 11:35 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
 
	  | sonjah je napisal/a: | 
	 
	
	  | Kakšen korenček v juhci ali ješprenčku bo čist OK. Njamsi .jem | 
	 
 
 
 
tudi jaz mislim, da v juhi ne bo škodilo malo.
 
 
 
	  | pipika je napisal/a: | 
	 
	
	  | Torej k B lahko le zelenjavo, ki ima GI do 15?  | 
	 
 
 
 
ja, tako bi naj bilo, ampak jaz priznam, da se včasih pojem tudi kaj drugega, npr. stročji fižol, ki ima 30 gi.
 
 
zelenjava, ki jo lahko neomejeno kombiniraš z mesom je:
 
- kislo/kitajsko/surovo zelje
 
- bučke, brokoli, ohrovt (za tega sem si kar oddahnila, ker ga veliko pojem)
 
- cvetača, kumare, olive, gobe, kreša
 
- špinača, blitva, solate...
 
 
in potem še dodatke kot so bazilika, petršilj, čebula, por, ingver, janež...  ;) | 
 
 
 _________________ Pa ponovimo...
 
 
  | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
Mana 
Čveka 
 
   
 
Pridružen/-a: 13.02. 2008, 12:03 
Prispevkov: 332 
Kraj: nekje med zvezdam... 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2008 16:27 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Do kolk GI bi pa sploh lahko jedli? Do 50, 60? Al je to že preveč? | 
 
 
 _________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
 
 
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0YBEbp/]
 
 
 
[/url] | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2008 16:52 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
V glavnem do 40. No, ja recimo 45 ;)  ;) | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
ela 
BRPgirl 
  
 
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02 
Prispevkov: 3417 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2008 18:41 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
jaz pa sem prebrala do 50... torej?    | 
 
 
 _________________ Pa ponovimo...
 
 
  | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2008 18:43 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Ja, saj kruh in testenine imajo itak več kot 40. Zato pa pravim. Nekje bereš tako, drugje spet drugače   | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
|  
 |