Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » PRVA stopnja
Avtor Sporočilo
pika-poka
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 13.01. 2013, 11:37
Prispevkov: 2

PrispevekObjavljeno: 13 Jan 2013 11:44 Odgovori s citatom Back to top

Živjo,
mene pa zanima, če tudi vam kili nihajo, npr. 1,3 kg v enem dnevu dol pol pa po 0,4 kg gor ... ?

pa še, v eni izmed njegovoh(M. Montignac) knjig sem prebrala recept za omako z mletim govejim mesom za testenine, a je to dovoljeno mešat? kako pa je s parmezanom in smetano čez testenine oziroma riž?

Hvala :)

Lp Pika
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Hobotnica
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 11.06. 2012, 15:45
Prispevkov: 9

PrispevekObjavljeno: 15 Jan 2013 16:28 Odgovori s citatom Back to top

Ko kg takole nihajo, je to ponavadi zaradi vode. Na hidrate se veže voda, tako da ko poješ več hidratov, naslednji dan tehnica pokaže več.

Glede mešanja ne vem, se pa jaz na prvem mestu izogibam smetane (sama maščoba, nič koristnega ni od nje), tudi parmezan je poln maščobe. Meso si pa raje doma zmelji (kupiš dober zrezek in ga zmelješ), saj je mleto meso iz trgovine polno svinjarije. Vse lahko zmešajo in zmeljejo, ker se nič ne vidi in sploh ne veš, kaj je not. Zato je pa tako poceni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pika-poka
Začetnica
Začetnica


Pridružen/-a: 13.01. 2013, 11:37
Prispevkov: 2

PrispevekObjavljeno: 15 Jan 2013 17:41 Odgovori s citatom Back to top

Hobotnica je napisal/a:
Ko kg takole nihajo, je to ponavadi zaradi vode. Na hidrate se veže voda, tako da ko poješ več hidratov, naslednji dan tehnica pokaže več.

Glede mešanja ne vem, se pa jaz na prvem mestu izogibam smetane (sama maščoba, nič koristnega ni od nje), tudi parmezan je poln maščobe. Meso si pa raje doma zmelji (kupiš dober zrezek in ga zmelješ), saj je mleto meso iz trgovine polno svinjarije. Vse lahko zmešajo in zmeljejo, ker se nič ne vidi in sploh ne veš, kaj je not. Zato je pa tako poceni.



Hvala za odgovor, tega o hidratih in vezanju vode nisem vedla ... zanimivo,
Hvala :)

lp p
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group