|
Avtor |
Sporočilo |
hippika
Montinjačka
Pridružen/-a: 25.01. 2009, 19:23
Prispevkov: 46
|
Objavljeno:
28 Jan 2009 17:53 |
|
Ne vem če paše to sem ali ne ...
Zanima me kje kupite dober RIŽ (prosila bi za kakšno sliko). Hvala. |
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
29 Jan 2009 10:24 |
|
Sem prestavila, ker smo se zmenili na začetku, da v tisti temi samo slikce lepimo in nič ne sprašujemo.
Jaz sem do sedaj kupila Monti PZ riž v Šparu. Nazadnje sem pa kupila v BIO vitacare trgovini mešanico divjega riža. No divjega riža je samo 10% ostalo je pa dolgozrnati naravni riž. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
hippika
Montinjačka
Pridružen/-a: 25.01. 2009, 19:23
Prispevkov: 46
|
Objavljeno:
29 Jan 2009 22:08 |
|
Hvala ti za pomoč se še lovim upam da bo v bodoče čim manj napačnih postov
Sem danes v šparu našla riž bali kjer je tudi samo par procentov pravega riža noter. Pol je to dobro. Hvala bogu da sem spet nekaj novega našla ker sem ta riž iskala ko budala. Sem skoraj doktorat naredila iz tega |
_________________ |
|
|
|
Teya
Montinjačka
Pridružen/-a: 24.01. 2009, 11:30
Prispevkov: 38
|
Objavljeno:
29 Jan 2009 22:41 |
|
Jst pa sem kupila "rjavi riž" - nebrušen, naravni riž od ZLATO POLJE
Sicer ga še nisem delala, kern isem ljubitelj riža preveč, ampak pravijo da ni lih preveč okusen, ker je pretrd... bomo videli |
_________________ Life isn't measured by how many breaths you take, but by how many moments that take your breath away....
|
|
|
|
Tista
Začetnica
Pridružen/-a: 04.01. 2009, 17:08
Prispevkov: 24
Kraj: Kranj
|
Objavljeno:
30 Jan 2009 09:32 |
|
Tudi sama imam ta riž in moram priznat, da mi je celo bolj všeč kot bel... res je, da ga moraš kuhati veliko dlje časa, jaz sem ga skoraj eno uro in je bil prav mehek in okusen... se mi zdi, da celo malo preveč mehek in pocast... |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
30 Jan 2009 10:10 |
|
hm, jaz mam tudi balijevega, ampak malo dvomim, da je pravi. moj se kuha približno pol ure.
je sploh po montignacu? ne vem kaj na njem piše, ker nimam več embalaže. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|