Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Zelenjavne jedi
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 18:03 Odgovori s citatom Back to top

Za 5 OSEB potrebujemo

1 kg malo večjih bučk, lahko je tudi tista velika
1 manjša čebula
koper
peteršilj
sol, poper
lahka kisla smetana z 10% mm
žlica olja z okusom po maslu - dobite v Mercatorju

Priprava

Bučke očistimo in narežemo na manjše 0.5 cm kockice. Če imamo veliko bučo, jo olupimo in odstranimo semenje. Na žlici olja malo prepražimo drobno nasekljano čebulo in ko malo porumeni stresemo gor bučke. Posolimo in dušimo v pokriti posodi približno 10 do 15 minut. Bučke se morajo malo razpustiti. Odkrite še malo povremo, da voda izhlapi. Dodamo koper in dve žlici lahke kisle smetane ter malo pokuhamo. Na koncu še dosolimo po okusu, popopramo in dodamo veliko sesekljanega peteršilja.

Ponudimo kot prilogo k kuhani govedini.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group