Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Omake, priloge
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 18:02 Odgovori s citatom Back to top

1 kolerabica, debela kot jabolko
1 dl kisle smetane
1 dl jogurta
sol ali himalajska slanica
poper
1 žlica sesekljanega peteršilja
1/2 žlice sesekljanega šetraja
3 žlice sončničnih pečk
limonin sok ali kis

Kolerabico očistimo, po potrebi olupimo in naribamo kot repo, po želji pa še drobneje. Vmešamo kislo smetano in jogurt, začinimo s soljo, poprom, sesekljanim peteršiljem, šetrajem, sončničnimi pečkami in limoninim sokom. Če želimo, da bo jed imela bolj poln okus, lahko sončnične pečke prepražimo v ognjevarni ponvi brez olja.

Solata se odlično poda k mesu na žaru ali pečeni ribi. Če jogurt izpustimo, dobimo namaz, ki tekne k črnemu kruhu.

Čas priprave: 15 minut
Količina: za 2 osebi

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group