Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Omake, priloge
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 18:00 Odgovori s citatom Back to top

5 sredje velikih bučk
100g piščančjih prsi v ovoju
šopek začimb (peteršilj, zelena, drobnjak....)
100g mocarele
žlička olivnega olja
sol, poper

Štiri bučke prepolovimo po dolgem in sredico izdolbemo. Stedico skupaj z preostalo bučko nasekljamo. posebaj grobo narežemo mocarelo. Segrejemo olje in v njem na kratko prepražimo prsi v ovoju, dodamo naseklanji bučko in kratko podušimo. Solimo in popramo. S to zmesjo napolnimo prerezane bučke in po vrhu posujemo mocarelo.
Zapečemo (cca.5 minut) v že ogreti pečici na peki papirju. Jed se servira topla. Odlično se poda k pečeni perutnini. Po želji jo lahko pred serviranjem še polijemo z limoninim sokom in okrasimo s kakimi zelišči.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group