 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
03 Feb 2008 17:58 |
|
50 dag izluščenega mladega graha
olivno olje
4 mlade čebulice
1 šopek bazilike
20 dag kraškega pršuta
sol, poper
Grah skuhamo v osoljenem kropu.
Baziliko oplaknemo, osušimo in nasekljamo. Mlade čebulice narežemo na tanka kolesca, rezine pršuta pa na trakove. V kozici segrejemo nekaj žlic olja, dodamo čebulico in pršut ter pražimo nekaj minut. Ko je pršut že nekoliko hrustljav, kozico odstavimo ter pokapamo odcejen grah.
Zmešamo in začinimo s soljo in poprom. Potresemo z baziliko in postrežemo. Namesto pršuta lahko uporabimo panceto ali piščančje/puranje prsi v ovoju. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|