Avtor |
Sporočilo |
aiwich
Čveka
Pridružen/-a: 25.08. 2008, 12:15
Prispevkov: 322
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 15:27 |
|
ampak jz sem pa ne dolg nazaj mela eno lahko pasirano. se mi zdi da je bla od ljubljanskih mlekarn. joj morm prov pogledat naslednjič, ker je bla ful dobra in prov spomnem se da je bla lahka. seveda pa je bla tavelka pakunga |
_________________
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 15:31 |
|
Vidim, da smo tukaj vmes veliko načvekale. Jst bi še zmeraj rada imela temo, kjer bodo izključno slikce izdelka, mogoče tudi, kje se kupi in okvirna cena. Ostalo bi se pa brisalo. Kaj pravite? Tko, da ti izdelek prec v oči pade, ko prideš v trgovino. Ideje, kako to naredit? In katera se javi, da bi mal preuredila tole...
A odpremo čist nov podforum, tko k je recimo, prva stopnja, druga stopnja, zaupaj nam, pa da se odpre novo temo z naslovom Marmelade in se tja prilepi slikce užitnih marmeladk, pa temo Mlečni izdelki pa isto spet... Joj, danes sem pa polna nekih sprememb. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 15:33 |
|
aiwich je napisal/a: |
ampak jz sem pa ne dolg nazaj mela eno lahko pasirano. se mi zdi da je bla od ljubljanskih mlekarn. joj morm prov pogledat naslednjič, ker je bla ful dobra in prov spomnem se da je bla lahka. seveda pa je bla tavelka pakunga |
To pa možno, da je ja. Sam kaj naj jst s pol kile skute? |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 15:53 |
|
Dulcinea, poglej zgoraj, mislem, da je bla glih včeraj o tem debata. O skutah in sirnih namazih. Mu mislim, da ni v redu, ker ima noter poleg maščob še kaj, kar ni "naše". Sem ga jaz tudi prakticirala, ker pa je moja vaga kar naenkrat postala "pokvarjena", sem sedaj bolj pridna. In skušam jesti res po pravilih, vsaj čim bolj. Čeprav danes, ko sem si privoščila čisto Montijevsko kosilo (zrezek na žaru, kuhana zelenjava in zelnjata solata), mi je bilo pa tako slabo, da bi najrajši umrla Na srečo sem preživela Ne vem, kaj so mi dali, ker je bilo čisto okusno. Me je pa minilo, da bi šla še k njim (vsaj nekaj časa ne), čeprav so edina restavracija, ki je blizu moje službe in da ne prekoračim časa za malico ... in da seveda pojem kaj toplega. Ne vem, kako zmagati?
|
_________________ malen@
|
|
|
|
aiwich
Čveka
Pridružen/-a: 25.08. 2008, 12:15
Prispevkov: 322
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 16:12 |
|
lahk bi bil podforum IZDELKI al pa kej podobnega. pa potem noter odpiramo teme za različne izdelke in slikce limamo. tko kot si rekla bi ble pol marmelade, pa druga tema siri... pa tko |
_________________
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
24 Sep 2008 16:59 |
|
|
|
|
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
25 Sep 2008 09:08 |
|
Maščobe in OH-ji že ne grejo skup, kolikor sem jaz sedaj osvojila. Tisti pšenični sirup mi je tut sumljiv, tako, da bi rekla, da tile piškoti niso ok :ne
Na žalost, čeprav delujejo mamljivo |
_________________ malen@
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
25 Sep 2008 12:00 |
|
jap, že OH in maščobe niso v redu. mislim, da je boljše domača varianta... |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
03 Okt 2008 09:19 |
|
Mene pa zanima, kakšen riž uporabljate v svojih jedilnikih? Prosim za čim bolj točno informacijo. Ker v trgovini se kar izgubim. Jaz sem sicer kupila neoluščenega divjega bio rdečega in ne vem kaj še vse gor piše, pa mi ni glih dober. Oz. sem ga kuhala kot nora (več kakor 45 minut, kakor pišejo), pa je bil še kar trd. Piše tudi, da če želiš zmanjšati čas kuhanja na polovico, da ga namakaš 5 ur, kar sem naredila - isto sranje - riž je bil še kar trd. Torej, prosim, za pomoč, ker enih trdih zrn pa tudi nimam namena jesti.
Imam nekje v spominu, da je lahko basmati, vendar kakšen? Proizvajalec itd. me zanima.
Tnx.
Lep dan. |
_________________ malen@
|
|
|
|
aiwich
Čveka
Pridružen/-a: 25.08. 2008, 12:15
Prispevkov: 322
|
Objavljeno:
03 Okt 2008 09:48 |
|
fuj fuj fuj. jz tud unga ne morm. zanč fuj.
jz že od vedno uporabljam BASMATI riz. to je bel dolgozrnati riž, ki se ne razkuha, pa ga tud monti priporoča.
lahk je od kerekoli firme, vrsta riža se pa basmati imenuje. ga boš sigurno povsod našla. |
_________________
|
|
|
|
Joy
Začetnica
Pridružen/-a: 11.08. 2008, 18:07
Prispevkov: 13
|
Objavljeno:
05 Okt 2008 12:42 |
|
v sparu v citycentru v celju sem našla izdelke, ki so prav od montija, njegova blagovna zamnka=) moka, riž, marmelade, keksi, testenine... |
|
|
|
|
sonjah
Naša kuharca
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
Prispevkov: 2266
|
Objavljeno:
09 Okt 2008 08:22 |
|
Jaz pa še vedno iščem tale PZ kus kus, pa ga nikjer ne najdem :ne :ne V kakšni vrečki pa je ? |
|
|
|
|
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
09 Okt 2008 10:25 |
|
Čao. Jaz sem ga glih včeri kupila. V Mercatorju (večja trgovina). Pri zdravi prehrani. Mislim, da je rdeča škatla in rumena (ne me 100 % za besedo prijet). Me pa zanima npr. - a ve to prakticirate samostojno ali mogoče celo s kakšnim mlekom ali zelenjavo, ali npr. za zgostitev zelenjavne juhe?
Pa še to me zanima? Jeste kaj proseno kašo in na kak način? |
_________________ malen@
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
09 Okt 2008 10:36 |
|
|
|
|
sisi
Čveka
Pridružen/-a: 10.09. 2008, 14:36
Prispevkov: 127
|
Objavljeno:
09 Okt 2008 15:19 |
|
Dulcinea je napisal/a: |
sonjah je napisal/a: |
Jaz pa še vedno iščem tale PZ kus kus, pa ga nikjer ne najdem :ne :ne V kakšni vrečki pa je ? |
Jaz sem ga kupila v DM. |
Dobiš ga tudi v "obični" trgovini od Zlatega polja poleg navadnega. Pakiran je enako, le da na vrečki piše polnozrnati. Je pa zelo malo razlike v barvi, zato ga komot spregledaš.
Glede riža. Dobi se tudi rjavi basmati. Pakiran je v 250 g rjave papirnate vrečke od Biotopa v skoraj vsaki trgovini, ali pa v Kalčku, Jablani ... pa še kje. Meni sicer ni tako dober kot bel, ampak včasih ga kljub vsemu kupim.
|
_________________ sisi
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
09 Okt 2008 21:31 |
|
kak so se testenine podražile . barilla integrali špageti so bili do zdaj najcnejši v šparu - 1,09€. po novem so 1,45€ (v tušu in mercatorju so mogoče za cent razlike)! en zavitek testenin. ne vem kam to pelje... :ne in to ni edino. podražitve gredo v zrak. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
NellyPija
Začetnica
Pridružen/-a: 13.10. 2008, 10:25
Prispevkov: 20
|
Objavljeno:
22 Okt 2008 12:37 |
|
Včeraj sem obrnila cel Špar na glavo, pa nisem našla njihove Dijonske gorčice- ki bi naj bila brez sladkorja?!
A mi lahko katera pove kakšna je embalaža? Mogoče mi bo prej padla v oči |
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
22 Okt 2008 12:43 |
|
|
|
|
NellyPija
Začetnica
Pridružen/-a: 13.10. 2008, 10:25
Prispevkov: 20
|
Objavljeno:
22 Okt 2008 12:49 |
|
pismo ..
V kakšni embalaži pa je? Mislim tko barve pa to... se bom lažje orientirala |
|
|
|
|
babica
Čveka
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45
Prispevkov: 377
Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno:
22 Okt 2008 12:53 |
|
Dijonsko gorčico kupujem jaz v Mercatorju in sicer:
Edmond Fallot, Moutarde de dijon - izdelano v Franciji.
Sem pogledala na deklaracijo in je brez sladkorja. Ni poceni, ampak traja pa tudi, saj je zelo močna in jo človek zelo malo porabi. |
_________________
http://freeweb.siol.net/zalovice/forum/nakit1.html |
|
|
|
|