Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 26 Jan 2008 22:23 Odgovori s citatom Back to top

(za 4 osebe)

-800 g svinj. kareja
-100 g nasekljane pancete ali slanine
-800 g kolerabic ali mladih repic
-100 g izkoščičenih črnih oliv
-3/4 žlice paradižnikove mezge
-1 kozarec portovca
-sol, poper, olivno olje
-V kozici z debelim dnom segrejemo malo oljčnega olja in v njem na majhnem ognju razpustimo na koščke narezano panceto
- Kolerabice ali repo narežemo na 3 cm debele koščke. Blanširamo jih 3 min v osoljenem kropu in dobro ocedimo.
- svinjino narežemo na koščke in jih 10 min popečemo v kozici skupaj z panceto, nakar solimo, popramo in dodamo blanširano zelenjavo, olive in parad. mezgo. Zalijemo s portovcem in premešamo.
-Kozico pokrijemo in na majhnem ognju dušimo 1h.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group