 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
06 Mar 2009 14:35 |
|
6 jajc
20 dag fruktoze
20 dag masla
100 g mletih lešnikov
3 žlice kakava
100 g raztopljene čokolade za kuhanje
250 ml smetane za stepanje
čokoladni opilki za okras
Rumenjake, fruktozo in maslo sobne temperature penasto zmešamo. Dodamo mlete lešnike, raztopljeno čokolado in kakav. Beljake stepemo v trd sneg in primešamo masi. Malo več kot tretjino mase damo v z maslom namazan in pomokan tortni model in damo peči v predhodno ogreto pečico (180 stopinj). Pečemo približno 50 - 60 minut, poskusimo z zobotrebcem, če je masa pečena. Preostalo maso damo v hladilnik.
Torto pustimo, da se popolnoma ohladi, nato nanjo namažemo tortno maso iz hladilnika. Smetano stepemo in jo namažemo na torto. Posujemo s čokoladnimi opilki, ali pač po želji okrasimo torto.
VIR |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|