Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Sladice
Avtor Sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 06 Mar 2009 14:35 Odgovori s citatom Back to top

6 jajc
20 dag fruktoze
20 dag masla
100 g mletih lešnikov
3 žlice kakava
100 g raztopljene čokolade za kuhanje
250 ml smetane za stepanje
čokoladni opilki za okras


Rumenjake, fruktozo in maslo sobne temperature penasto zmešamo. Dodamo mlete lešnike, raztopljeno čokolado in kakav. Beljake stepemo v trd sneg in primešamo masi. Malo več kot tretjino mase damo v z maslom namazan in pomokan tortni model in damo peči v predhodno ogreto pečico (180 stopinj). Pečemo približno 50 - 60 minut, poskusimo z zobotrebcem, če je masa pečena. Preostalo maso damo v hladilnik.
Torto pustimo, da se popolnoma ohladi, nato nanjo namažemo tortno maso iz hladilnika. Smetano stepemo in jo namažemo na torto. Posujemo s čokoladnimi opilki, ali pač po želji okrasimo torto.

VIR

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group