|
Avtor |
Sporočilo |
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
14 Jan 2009 09:43 |
|
Zaenkrat me ni še nihče vprašal. Pa tudi če bi me, ne bi odgovorila. Vsaj ne tistim, za katere mislim, da jim ni treba računov polagat. Domačim že povem in bližnjim. Vse je odvisno od prilagodljivosti prodajalcev (da ustrežeš strankam), če niso pripravljeni, nas k njim pač več ne bo. Če me pa kdo čudno gleda, je pa to njegov problem, ne moj. Jaz sem montija vzela za svojega in se ne pustim motiti (nimam problemov s čimerkoli), če jih imajo drugi, naj jih imajo. Tako jaz zadevo gledam in jemljem. |
_________________ malen@
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
14 Jan 2009 10:21 |
|
Dulcinea je napisal/a: |
Pa te ni nič spraševal zakaj brez kruha. Ker jaz ponavad v gostilni naročim meso brez priloge recimo, pa me vsi čudno pogledajo. |
zakaj pa ne vprašaš, če imajo v ponudbi kuhano zelenjavo? ponavadi se jo da dobiti povsod, le da nimajo napisane v cenikih. se mi je že parkrat zgodilo. ponavadi zelenjavo dodajajo ploščam za dva ali več. zakaj je torej ne bi skuhali posebej za eno porcijo?
drugače pa kdor hodi ven jest (v lokale) se sploh nima kaj pritoževati! ješ namreč lahko vse vrste mesa, najboljše je na žaru, ker veš, da ni dodane moke. potem so tudi ribe in morski sadeži. ni boljšega. zraven zatežiš za zelenjavo in solato in je to to. če v zelenjavi kaj ni OK, npr. fižol ali grah, ga pustiš. ješ ostalo.
to varianto s kebabom sem tudi jaz razmišljala. enako z hot dogom. no, enkrat sem že naredila tako, da sem pojedla samo hrenovko. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|