| Avtor | Sporočilo | 
 
| Naty Montinjačka
 
  
 
 Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
 Prispevkov: 37
 Kraj: Celje
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
22 Jul 2008 09:54 |     |  
 
| Ojla, že zelo dolgo se nisem oglasila, ker...služba, gasilci, gospodinjstvo...ma kaj bi razlagala, šele zdej med počitnicami sem k sebi prišla.
 Imam pa en problem in sicer enkrat je ena napisala, kako si vloži paradižnik in papriko po montiju. Pa me zanima - Dulči si bila to ti, menda? A se da to še kje dobit, ker res nimam časa it iskat.
 
 Aja, še to - sem spet čist pridna in upam na nadaljne uspehe - sploh ne vem več, kakšno je bilo stanje na koncu, ko sem pisala
  . |   
| _________________
 Spet "Montignacam"!
 
 [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
 
   [/url]
 |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| ela BRPgirl
 
  
 Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
 Prispevkov: 3417
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
22 Jul 2008 15:08 |     |  
 
| hej! lepo, da si nazaj. žal ne moremo videti tvojega trakca...
 
 jaz ne vem kako se to naredi, ker nikoli nisem vlagala ali delala omak...
 |   
| _________________
 Pa ponovimo...
 
 
  |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
28 Jul 2008 14:02 |     |  
 
| Ne vem, če sem bila jaz tista. Razen, če sem od kod skopirala. Ker sama nisem še nikoli pradižnika vlagala. Je pa res, da ga skuhamo v mezgo. Samo narežeš na večje kose in daš kuhat, soliš. ko se zgosti pa prepasiraš, da gredo semena in kožica stran in še malo pokuhaš ter daš v kozarčke.
 |   
| _________________
 Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
 |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| Naty Montinjačka
 
  
 
 Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
 Prispevkov: 37
 Kraj: Celje
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
29 Jul 2008 12:53 |     |  
 
| Hojla ! No Dulči, sej to sem hotla. Sam jaz bom še papriko zraven dala.
 A potem pa kr v kozarce in zapreš?
 |   
| _________________
 Spet "Montignacam"!
 
 [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
 
   [/url]
 |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| mojsoncek Profi
 
  
  
 Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
 Prispevkov: 1465
 Kraj: Žiri
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
29 Jul 2008 12:59 |     |  
 
| Ce se lahko samo malo vmesam
  . Jaz bi paparadiznik olupila se preden bi ga narezala na koscke. Potem v mezgi nimas nic "koze". Postopek, paradiznik potopis v vrelo vodo za 1 minuto in se "koza" brez ekstra napora olupi. 
 Ce imas rada mezgo ze "zacinjeno", lahko ze medtem ko kuhas dodas npr. baziliko ali origano...
 |   
| _________________
 "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
 |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| Naty Montinjačka
 
  
 
 Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
 Prispevkov: 37
 Kraj: Celje
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
29 Jul 2008 13:11 |     |  
 
| Evo Ela, sem posodobila trakec...
 |   
| _________________
 Spet "Montignacam"!
 
 [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
 
   [/url]
 |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
29 Jul 2008 13:26 |     |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
| ela BRPgirl
 
  
 Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
 Prispevkov: 3417
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
29 Jul 2008 13:27 |     |  
 
| 
 
 
	  | Naty je napisal/a: |  
	  | Evo Ela, sem posodobila trakec... |  
 
      |   
| _________________
 Pa ponovimo...
 
 
  |  | 
 
|  | 
 
|  | 
 
|  |