Avtor |
Sporočilo |
Naty
Montinjačka
Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
Prispevkov: 37
Kraj: Celje
|
Objavljeno:
22 Jul 2008 09:54 |
|
Ojla, že zelo dolgo se nisem oglasila, ker...služba, gasilci, gospodinjstvo...ma kaj bi razlagala, šele zdej med počitnicami sem k sebi prišla.
Imam pa en problem in sicer enkrat je ena napisala, kako si vloži paradižnik in papriko po montiju. Pa me zanima - Dulči si bila to ti, menda? A se da to še kje dobit, ker res nimam časa it iskat.
Aja, še to - sem spet čist pridna in upam na nadaljne uspehe - sploh ne vem več, kakšno je bilo stanje na koncu, ko sem pisala . |
_________________ Spet "Montignacam"!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
[/url] |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
22 Jul 2008 15:08 |
|
hej! lepo, da si nazaj. žal ne moremo videti tvojega trakca...
jaz ne vem kako se to naredi, ker nikoli nisem vlagala ali delala omak... |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
28 Jul 2008 14:02 |
|
Ne vem, če sem bila jaz tista. Razen, če sem od kod skopirala. Ker sama nisem še nikoli pradižnika vlagala. Je pa res, da ga skuhamo v mezgo. Samo narežeš na večje kose in daš kuhat, soliš. ko se zgosti pa prepasiraš, da gredo semena in kožica stran in še malo pokuhaš ter daš v kozarčke. |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
|
Naty
Montinjačka
Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
Prispevkov: 37
Kraj: Celje
|
Objavljeno:
29 Jul 2008 12:53 |
|
Hojla ! No Dulči, sej to sem hotla. Sam jaz bom še papriko zraven dala.
A potem pa kr v kozarce in zapreš? |
_________________ Spet "Montignacam"!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
[/url] |
|
|
|
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
29 Jul 2008 12:59 |
|
Ce se lahko samo malo vmesam . Jaz bi paparadiznik olupila se preden bi ga narezala na koscke. Potem v mezgi nimas nic "koze". Postopek, paradiznik potopis v vrelo vodo za 1 minuto in se "koza" brez ekstra napora olupi.
Ce imas rada mezgo ze "zacinjeno", lahko ze medtem ko kuhas dodas npr. baziliko ali origano... |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
Naty
Montinjačka
Pridružen/-a: 03.11. 2007, 09:37
Prispevkov: 37
Kraj: Celje
|
Objavljeno:
29 Jul 2008 13:11 |
|
Evo Ela, sem posodobila trakec... |
_________________ Spet "Montignacam"!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh4hkEH/]
[/url] |
|
|
|
Dulcinea
Šefica
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
29 Jul 2008 13:26 |
|
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
29 Jul 2008 13:27 |
|
Naty je napisal/a: |
Evo Ela, sem posodobila trakec... |
|
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
|