 |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
02 Apr 2008 14:31 |
|
sestavine:
4 trdo kuhana jajca
25 dag mlade špinače ali regrata
2 žlici olja
15 dag narezane prekajene slanine
2 žlici kisa
sol
poper
priprava:
Trdo kuhana jajca olupimo, ločimo rumenjake od beljakov in posebej pretlačimo.
Špinači odstranimo peclje, jo operemo in odcedimo. Če imamo regrat, ga temeljito očistimo in operemo. Damo v skledo.
V ponvi na žlici olja popražimo na kockice narezano slanino in prilijemo žlico kisa. Prevremo in s tem prelijemo špinačo. Dodamo še preostalo olje in kis, če je potrebno dosolimo in popopramo ter dobro premešamo.
Potresemo s pretlačenimi jajci. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|