 |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
02 Apr 2008 12:24 |
|
sestavine:
40 dag rezancev
sol
nariban sir
gobova omaka s paradižnikom:
olivno olje
25 dag poljubnih gob
½ dl belega vina
sol
poper
2 olupljena in narezana paradižnika
priprava:
Rezance skuhamo v veliki količini osoljene vode. Odcedimo in jih stresemo v gobjo omako. Nad ognjem premešamo, razdelimo po krožnikih in potresemo z naribanim sirom.
Gobova omaka s paradižnikom
V kozici segrejemo olje, damo oprane in narezane gobe ter mešamo, da se posuši gobji sok. Dodamo vino, sol, poper in narezan paradižnik. Dušimo kakšnih 5-8 minut. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|