Avtor |
Sporočilo |
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 09:54 |
|
Pa naj steče debata še o tem... |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
goldy
Don Kihot
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39
Prispevkov: 180
Kraj: Cjele
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 09:59 |
|
K: Sladko zelje brez podmeta in klobaso (vendar še iščem ideje kakšno) |
_________________
Izgubil sem veselje do dela!
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
delo pa za nagrado obdrži! |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 10:02 |
|
no, zakaj kranjska ne bi bila dobra? |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
Teya
Montinjačka
Pridružen/-a: 24.01. 2009, 11:30
Prispevkov: 38
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 10:03 |
|
Goldy meni osebno bi k sladkemu zelju pasala prej kakšna hrenovka piščančja, lahka...mi tud kar kuhana ni Ok zato si jo popečem v toasterju in je mnjami!
Sicer pa če delaš sladko zelje, zakaj si pa ne narežeš piščančje koščke mesa in malo prepražiš pa kar notri k zelju?
kar se pa kranjski tiče pa jaz jih ne jem zato jih tudi na jedilniku nimam...po mojem se sme kolikor sem prebrala.... |
_________________ Life isn't measured by how many breaths you take, but by how many moments that take your breath away....
Nazadnje urejal/a Teya 26 Jan 2009 10:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|
|
|
goldy
Don Kihot
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39
Prispevkov: 180
Kraj: Cjele
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 10:04 |
|
Ni malo preveč mastna in z napačnim razmerjem omega3 in omega6 maščobnih kislin?
(upam, da me boš popravila) |
_________________
Izgubil sem veselje do dela!
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
delo pa za nagrado obdrži! |
|
|
|
ela
BRPgirl
Pridružen/-a: 09.01. 2008, 12:02
Prispevkov: 3417
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 10:05 |
|
jaz jih tudi ne jem, zato ne vem. drugače pa dobra ideja z hrenovko. hitra rešitev. |
_________________ Pa ponovimo...
|
|
|
|
babica
Čveka
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45
Prispevkov: 377
Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno:
26 Jan 2009 11:22 |
|
Jaz sem ravno včeraj delala sladko zelje. Na pikici olja sem popražila pečeno slanino (ni bila mastna) in čebulico, stresla notri zelje, majčkeno zalila in počasi dušila do mehkega. Od začimb sem uporabila samo sol in česen. Bilo je zelo dobro. |
_________________
http://freeweb.siol.net/zalovice/forum/nakit1.html |
|
|
|
|