Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Zelenjavne jedi
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 13 Mar 2008 14:10 Odgovori s citatom Back to top

sestavine:
1 velik jajcevec
25 dag skute
sol
1 jajce
petersilj
4 rezine sira
4 debele rezine svezega paradiznika
olje za pomastitev pekaca

priprava:
Jajcevec olupimo in narezemo na pol cm debele rezine. 4 najvecje rezine osolimo in zlozimo drugo na drugo. Cez kake pol ure jih stisnemo, da oddajo grenikasto tekocino. V ponvi segrejemo olje in na njem po obeh straneh popecemo osusene rezine jajcevcev. Polozimo jih v pomasceno nepregorno posodo ali pekac.

Skuto osolimo, primesamo jajce in petersilj. Na rezine jajcevca porazdelimo skutno zmes, pokrijemo s sirom in na sir polozimo se rezine paradiznika.

Posodo damo v pecico, razgreto na 200 stopinj C, da se jed rumeno zapece. Postrezemo takoj.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group