  | 
 
 
 
				
            
             
                        
            	
			           
			
 
 
| Avtor | 
Sporočilo | 
 
 
Dulcinea 
Šefica 
  
 
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10 
Prispevkov: 2072 
Kraj: Burjegrad 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
06 Feb 2009 21:30 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Na žlici olivnega olja prepražiš na kocke narezano čeblo (ne sme porumenet), na kocke narezano papriko (lahko različnih barv), bambusove vršičke. Dodaš na trakce narezano piščančje meso in ga popražiš. Pustiš toliko časa, da se meso speče, zelenjava pa zmehča. Na koncu dodaš lahko še kalčke. 
 
 
Jaz sem vmes dodala še eno pest sveže narezanega ananasa, vendar to ni za prvo stopnjo, ker ima ananas visok GI. Na drugi stopnji pa je OK, ker ima ostalo zelo nizek GI. | 
 
 
 _________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 
facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
Tadeja 
Montinjačka 
 
   
 
Pridružen/-a: 19.01. 2010, 15:26 
Prispevkov: 25 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
25 Jan 2010 09:36 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Podobno zadevo naredila včeraj.
 
Mesu dodala cvetke brokolija, na polovičke narezan b. ohrovt in mladi stročji fižol iz slanice. Čez sem naribala malo sirčka. Mljask! | 
 
 
 _________________ http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/ww1fV2C/weight.png[/img]
 
[/url]
 
 
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/ww1fV2C/]
 
 
 
[/url] | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
|  
 | 
 
 
 
| 
 | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu   | 
 
 
 
 
Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  
 |