Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
21 Avg 2008 08:39 |
|
Zrezke potolči, osoli, popopraj in namaži z oljem. Polagaj jih drugega na drugega. Ponvo, namazano z oljem, potresi s čebulo in na njo položi plast zrezkov. Na tanko jih namaži s paradižnikovo mezgo in gorčico in spet potresi na tanko s čebulo. Pokrij z drugo plastjo zrezkov, ki jih tudi namažeš in potreseš s čebulo. Po vrhu pokapaj z ostalim oljem, pokrij in duši zrezke na majhnem ognju do mehkega. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|