Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 21 Avg 2008 08:39 Odgovori s citatom Back to top

Zrezke potolči, osoli, popopraj in namaži z oljem. Polagaj jih drugega na drugega. Ponvo, namazano z oljem, potresi s čebulo in na njo položi plast zrezkov. Na tanko jih namaži s paradižnikovo mezgo in gorčico in spet potresi na tanko s čebulo. Pokrij z drugo plastjo zrezkov, ki jih tudi namažeš in potreseš s čebulo. Po vrhu pokapaj z ostalim oljem, pokrij in duši zrezke na majhnem ognju do mehkega.

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group