|
Avtor |
Sporočilo |
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
18 Avg 2008 07:44 |
|
Potrebujemo piščančje zrezke. Jih solimo, popramo, česnamo, naložimo v pekač, posujemo z rožmarinom (po okusu, meni ni glih dobro ali pa sem ga enkrat dala preveč, potem ga nisem več dajala gor), gor naložimo rezine pršuta, na pršut pa še rezine sira (lahkega), po original receptu naj bi vse skupaj zalili s sladko smetano in dali pečt v pečico. Sedaj pa je tukaj dvom . Gre to skozi po Montiju, npr. če daš lahko sladko smetano? In je daš bolj malo. Ali bi npr. morali skombinirati kaj drugega?
Pa še eno vprašanje. Kje kupite lahko sladko smetano? Jaz sem jo iskala. Je še nisem našla. Imajo samo lahko kislo smetano. Vendar ta ne gre k temu receptu.
Pa lep dan. In čim več piščančjih žurov vam želim!
|
_________________ malen@
|
|
|
|
malen@
Čveka
Pridružen/-a: 28.07. 2008, 12:46
Prispevkov: 201
Kraj: malo tu in malo tam
|
Objavljeno:
03 Sep 2008 20:35 |
|
Moram povedati, da sem včeraj tale recept sprobala po Montiju (dodala sojino smetano za kuhanje) in je uspelo. Mogoče je bil malček drugačen okus od navadne smetane z več maščobami, ampak itak je poudarek na okusu po piščančku, pršutu in sirčku. Tako, da bom tako kosilo še prakticirala. Tole jed so, tam kjer je bil recept (se ne spomnim več) omenjali, da je primerna za kakšne zabave, npr. novoletno večerjo, če imaš več ljudi za nahranit in razveselit, ker je res dobro. Lahko pa npr. zase naredite s sojino smetano, za ostale pa z navadno. |
_________________ malen@
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|