|
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
17 Jul 2008 20:52 |
|
Sestavine:
Ohrovt
Sol
Čebula
Mleto meso
Peteršilj
Skuta - manj mastna
Jajce
Poper
Kumina
Olivno olje
Jušna osnova
Priprava:
Ohrovt očistimo, odstranimo koren in ga v slani vodi kuhamo približno 10 min. Vzamemo ga iz vode, odcedimo, odstranimo zunanje liste in izberemo srednje velike liste. Debela rebra listov plosko porežemo.
Čebulo narežemo na koščke.
V posodo damo mleto meso, čebulo, sesekljan peteršilj, skuto, jajce, sol in poper ter vse skupaj dobro premešamo.
Na vsak velik list položimo 3 manjše, jih solimo, popramo in potresemo s kumino.
Meso razporedimo na liste, jih ob straneh zapognemo, zvijemo in zvežemo s nitjo.
V ponvi segrejemo olje in popečemo ohrovtove zvitke.
Dolijemo jušno osnovo, pokrijemo in kuhamo 30 min.
vir: www.mojirecepti.com |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|