Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jedi iz mesa
Avtor Sporočilo
mojsoncek
Profi
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri

PrispevekObjavljeno: 17 Jul 2008 20:52 Odgovori s citatom Back to top

Sestavine:
Ohrovt
Sol
Čebula
Mleto meso
Peteršilj
Skuta - manj mastna
Jajce
Poper
Kumina
Olivno olje
Jušna osnova


Priprava:
Ohrovt očistimo, odstranimo koren in ga v slani vodi kuhamo približno 10 min. Vzamemo ga iz vode, odcedimo, odstranimo zunanje liste in izberemo srednje velike liste. Debela rebra listov plosko porežemo.

Čebulo narežemo na koščke.

V posodo damo mleto meso, čebulo, sesekljan peteršilj, skuto, jajce, sol in poper ter vse skupaj dobro premešamo.

Na vsak velik list položimo 3 manjše, jih solimo, popramo in potresemo s kumino.

Meso razporedimo na liste, jih ob straneh zapognemo, zvijemo in zvežemo s nitjo.

V ponvi segrejemo olje in popečemo ohrovtove zvitke.

Dolijemo jušno osnovo, pokrijemo in kuhamo 30 min.

vir: www.mojirecepti.com

_________________
"You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group